De hedgery van The Hedgehog Program focust zich op het fokken van gezonde, goed gesocialiseerde egels. Onze egels zijn voorzien van stambomen, die geregistreerd worden via THP Registry.

Ik ben gevestigd in Hoogeveen in de provincie Drenthe en heb in de jaren van 2015-2019 een hobbyfokkerij onderhouden onder de naam Hedgery of the High Moors. In 2019 besloten ik echter tijdelijk op andere zaken te focussen enben ik gestopt met het fokken van Witbuikegels. Op 14 oktober 2019 heb ik The Hedgehog Program en THP Registry officieel laten vastleggen bij de Kamer van Koophandel en ben ik volop bezig gegaan met het ontwikkelen van een educatief platform dat makkelijk te vertalen is. Daarnaast ben ik met THP Registry bezig gegaan om een wereldwijd interactief stamboomregistratieplatform te ontwikkelen. Daar was ik inmiddels al ruim een jaar mee bezig en heb ik in 2019 en 2020 verder ontwikkeld. Omdat fokkers veelvoudig importeren en exporteren, niet alleen binnen Europa maar bijvoorbeeld ook van en naar de Verenigde Staten, was een wereldwijd platform hoog nodig!

Halverwege 2020 begon echter het fokken wel weer te kriebelen en heb ik midden in de pandemie besloten om tóch ook de hedgery weer terug op te bouwen. Een hart voor dieren zet je niet zomaar aan de kant!

Inmiddels ben ik ingeschreven voor de cursus Vakbekwaamheid houders van dieren – Overige zoogdieren. Met bewijs van inschrijving mag ik dan ook commerciëel fokken met onze dieren, in afwachting van de examens die door de huidige pandemie pas in 2021 kunnen plaatsvinden. Bij de hedgery bent u dus niet alleen verzekerd van een hart voor dieren, maar ook van het feit dat ik handel naar de wet. Dat houdt voor u in, dat ik duidelijk en open communiceer én dat ik mij houd aan de gegeven garanties op deze website!

Lees gerust de website door en maak een afspraak om kennis te maken. De koffie/thee staat klaar!

Openingstijden

Omdat ik een bedrijf aan huis ben, ben ik alleen op afspraak open. Vul het contactformulier in of stuur een appje, dan ben ik u graag van dienst.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

KvK nummer
BTW nummer

Adres

Email
Mobiele telefoon

The Hedgehog Program

76060764
NL003035639B51

Baarlelaan 23, 7960GB Hoogeveen

info@hedgehogprogram.com
+31 6 21144970